Om oss

Hej! Vi är två tjejer som bor i Kalix och går årskurs nio på Manhemsskolan. Vi är 15 somrar, snart 16. På fritiden umgås vi med våra vänner och spenderar väldigt mycket tid på träning av olika former. 
 
Vårat syfte med denna webplats är att man ska kunna läsa om det lilla samhället Kalix, och få se de bra sidorna av Kalix samt lära sig att det finns samhällen/städer runt om i Sverige som man inte har en aning om. Vi gör den på spanska eftersom att det är våran spanskalärare som bedömer detta, därför kan man säga att denna hemsida är framförallt anpassad för de som kan läsa spanska. Vi har fått arbeta på lektionstid men även väldigt mycket hemma för att få ihop både innehåll och utseende till hemsidan. All design är gjord av oss, dock är bilderna lånade av Viktor Nilsson med tillstånd. Vi har haft kontakt med fotografen som tillåtit oss att använda hans bilder.
 
Vi tycker att vi borde vinna detta pris därför att vi har lagt ner väldigt mycket tid på detta och vill visa att man kan lära sig ett internationellt språk på ett roligt och givande sätt. Vi har ett väldigt stort intresse för webdesign och Spanien, vi har besökt Spanien ett flertal gånger och vi tycker verkligen att det är ett vackert land med underbar kultur. 
 
Genom att göra denna websida så har vi utvecklat våra kunskaper för webdesign och även vårt ordförråd inom spanska.